Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Strüktürların bir parçbirliı şeklinde olduğundan dürüst şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini makul bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son kadar eleştiri bir öneme sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın kapıları kabilinden bina emniyetliği düşünceının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına hileınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz yüksek olduğu alanlarda da tercih Yangın Kapısı edilir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı saf otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page